Heerlijk genieten

High Tea, High Wine & High Beer

Roos eten & drinken

High Tea, High Wine & High Beer

Bij Roos eten & drinken kun je terecht voor een High Tea, High Wine en High Beer. Dit is al mogelijk vanaf 2 personen (per variant). De High Tea, High Wine en High Beer lenen zich ook erg goed voor een speciale gelegenheid: een high tea als babyshower voor een zwangere vriendin of gezellig een High Wine of High Beer ter eren van een jubileum.

Benieuwd naar de invulling van de verschillende varianten? Scroll snel naar beneden.

Wij vragen om een high tea, high wine of high beer 24 uur van te voren te reserveren. Vermeld bij de reservering voor welke variant je wenst te reserveren

Hartig- en zoetigheden

HIGH TEA

Geniet van diverse heerlijke zoetig- en hartigheden. Voor kinderen t/m 12 jaar hebben wij een speciale kinder high tea samengesteld.

Een high tea duurt ongeveer 2 uur en wordt meestal rond 14.00 uur gedaan. De high tea is vanaf 12.00 uur te reserveren.

Je kunt de high tea al reserveren vanaf 2 personen (volwassenen), maar is ook erg geschikt voor grotere gezelschappen. Denk aan een babyshower, een verjaardag of gewoon een gezellige middag met vriendinnen.

Gezellig borrelen

HIGH WINE & HIGH BEER

Gezellig borrelen onder het genot van een proeverij van wijnen of speciaal bieren. Met daarbij heerlijke hapjes.

 

De high wine en high beer zijn vanaf 2 personen (per variant) te bestellen. Binnen een gezelschap een combinatie maken van de twee varianten is mogelijk, wel rekening houdend met het minimum aantal per variant.

 

Prijs High Wine / High Beer: € 23,50 per persoon

Roos eten & drinken

LUNCH & DINER

X