Feesten in Flora

Monumentaal pand

Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren! Wij hebben alles in huis om dit tot een moment te maken om niet te vergeten; een mooie entourage, heerlijk eten, lekkere drankjes, vriendelijke bediening en 50 jaar ervaring. Flora Boskoop is een uniek monumentaal pand uit de jaren ’30 met vier sfeervolle zalen, gelegen aan een prachtige rozentuin.

Heb je iets te vieren met vrienden of familie en ben je op zoek naar een feestlocatie in Alphen aan den Rijn / omgeving Gouda? Flora Boskoop, gelegen in de gemeente Alphen aan den Rijn, verzorgt voor elke gelegenheid de juiste invulling en sfeer.Samen kijken we naar wat bij jullie gezelschap past; een diner, buffet, walking diner, high tea of toch een brunch? Dit zodat jullie huwelijksjubileum, verjaardag, reünie of andere mooie gelegenheid een feest wordt om jaren van na te genieten.

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek en rondleiding, kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag mee!

Vier zalen

DE LOCATIE

In Flora Boskoop vind je vier sfeervolle zalen, elk van verschillend formaat en een eigen uitstraling, welke los en gecombineerd te gebruiken zijn. Dit maakt Flora geschikt voor kleine en grote gezelschappen. De vier zalen op een rijtje:

De Rosariumzaal: een lichte zaal met imposante
kroonluchters in het plafond. Vanuit deze zaal is uitloop naar het terras mogelijk. De Theaterzaal: een ruime zaal die in elke sfeer in te richten is. De grote lampen zijn ware eyecatchers.
De Mulder Foyer: een sfeervolle zaal met grote bar. Deze zaal is te combineren met de Rosariumzaal en de Theaterzaal. De Parq Lounge: trendy, strak en sfeervol. Een lichte zaal waarin
koper en turqouise terugkomen. Het verschillende meubilair maakt het een speelse ruimte.

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor een impressie of maak een afspraak voor een rondleiding!

Culinair

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN

Flora biedt vele culinaire mogelijkheden. Je kunt je gelegenheid dus precies zo invullen als je zelf wilt. Past een uitgeserveerd diner bij het gezelschap, kiezen jullie voor een buffet of wil je het overdag vieren en kies je voor een lunch? Dat kan allemaal!

 

Swipe of klik naar rechts en lees meer over alle mogelijkheden.

Culinair

BUFFET

Een gevarieerd gezelschap vraagt om een gevarieerde maaltijd. Een buffet biedt voor ieder wat wils en heeft een informele uitstraling. Hier zijn diverse mogelijkheden in. Zo kunnen jullie kiezen voor een keuzebuffet, een drie-gangen buffet of een grand buffet.

 

Het keuzebuffet bestaat uit één gang, maar is uit te breiden met een soep en/of een dessert. Een drie-gangen buffet, de naam zegt het al, bestaat uit drie gangen namelijk een soep vooraf, een buffet met warme en koude gerechten en een ijsbuffet. De grand buffetten staan voor uitgebreid tafelen. Er wordt als eerste gang een prachtig koud buffet geopend, waarna er een warm buffet en grand dessert wordt gepresenteerd.

Culinair

PROEVERIJ

Ook een proeverij biedt voor iedereen wat wils. De mooiste kleine gerechtjes worden in twee gangen gepresenteerd; het voorgerecht op etagères op tafel en de warme gerechten op het buffet. Dit is een leuke afwisseling. De proeverij is er in de Hollandse en Italiaanse variant en kan worden uitgebreid met een dessert.

Culinair

UITGESERVEERD DINER

Samen met jullie gasten van een diner bestaande uit drie gangen of meer. Wij hebben twee menu’s samengesteld, welke bestaan uit een voorgerechtenproeverij op bord, heerlijk hoofdgerecht met bijgerechten en een dessertproeverij.

 

Wensen jullie keuze in het voor- en hoofdgerecht? Dan is ons keuzemenu een goede optie. Dit is een wisselend menu en verzorgen wij voor gezelschappen tot 40 personen. Voor het huidige keuzemenu, klik hier.

Culinair

SHARED DINING

Stel je eens voor: lange tafels met daarop schalen met heerlijke gerechten, de gasten zitten gezellig te praten en de gerechten worden ‘doorgegeven’. Een ongedwongen sfeer. Dat is shared dining. Gezellig tafelen en genieten van heerlijke gerechten. De gerechten worden op tafel gepresenteerd en zoals de naam het al zegt kunnen de gasten deze ‘delen’.

 

Wij hebben twee menu’s voor jullie samengesteld.

Culinair

WALKING DINER

Een leuke en gezellige manier van dineren. Een walking diner is een diner bestaande uit meerdere kleine gangen. De gerechtjes zijn geschikt om staand te eten, dus hoge en lage tafels kunnen worden gecombineerd. Erg leuk om bij mooi weer buiten te laten plaatsvinden.

 

Wij hebben twee varianten samengesteld, een uitgeserveerde proeverij en een traditioneel walking diner.

Culinair

BARBECUE

Het Rosarium is een prachtige setting voor een barbecue. De barbecue wordt opgestookt en wij bakken live heerlijke stukken vlees, vis en groentes op de barbecue. Wij hebben meerdere barbecuemenu’s samengesteld. Mocht het weer niet mee zitten, we spreken altijd van te voren goed af wat plan B is.

 

Informatie over de barbecues kun je bij ons opvragen.

Culinair

LUNCH & BRUNCH

Met je gasten genieten van een lunch. Wij hebben drie lunches samengesteld, welke op tafel worden geserveerd. Mini broodjes met luxe beleg, een kleine clubsandwich en een glaasje soep is een greep uit de heerlijke lunchgerechten.

 

Of toch liever een brunch? Onze brunch bestaat uit een uitgebreid koud- en warm buffet. Enkele gerechten, die u dan op het buffet zult zien staan zijn; gemarineerde zalm, beenham, omelet met salsa van paprika en varkenshaas biefstukjes met pesto. De brunch is niet compleet zonder een lekker ijsbuffet.

Culinair

HIGH TEA

Een tafel vol heerlijke hartig- en zoetigheden, dat is een High Tea. De High Tea’s worden op etagères op tafel gepresenteerd. Hierbij serveren wij onbeperkt koffie en thee.

Een compleet feest

Diner arrangementen

Met onze Diner All-In Arrangementen ontbreekt het jullie en jullie gasten aan niets! De naam zegt het al, bij een all-in arrangement is alles inbegrepen. Het is een compleet arrangement waarbij  het gehele gezelschap van ontvangst tot afsluiting verzorgd wordt.

Een ontvangst met koffie/thee, consumpties, een koud- en warm buffet/diner/walking diner, een dessert en afsluiting met koffie/thee. Met deze arrangementen weet je van te voren precies waar je aan toe bent. Wij berekenen een vaste prijs per persoon, dus geen verrassingen achteraf.

Feestelijk borrelen

BORREL / RECEPTIE

Een borrel / receptie is de perfecte gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met je gasten jouw bijzondere gelegenheid te vieren. Bijvoorbeeld voor het vieren van een verjaardag, geboorte, werkjubileum of voor een familiereünie.

De invulling kun je geheel zelf samenstellen uit ons ruime assortiment aan lekkers bij de koffie en borrel, hapjes en dranken. Wil je een arrangement afsluiten? Wij doen hebben er alvast drie voor je opgesteld, maar zelf samenstellen kan uiteraard ook.

X