fbpx

Feesten in Flora

Monumentaal pand

Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren! Wij hebben alles in huis om dit tot een moment te maken om niet te vergeten; een mooie entourage, heerlijk eten, lekkere drankjes, vriendelijke bediening en 50 jaar ervaring. Flora Boskoop is een uniek monumentaal pand uit de jaren ’30 met vier sfeervolle zalen, gelegen aan een prachtige rozentuin.

Heb je iets te vieren met vrienden of familie en ben je op zoek naar een feestlocatie in Alphen aan den Rijn / omgeving Gouda? Flora Boskoop, gelegen in de gemeente Alphen aan den Rijn, verzorgt voor elke gelegenheid de juiste invulling en sfeer.Samen kijken we naar wat bij jullie gezelschap past; een diner, buffet, proeverij, walking diner, high tea of toch een brunch? Dit zodat jullie huwelijksjubileum, verjaardag, reünie of andere mooie gelegenheid een feest wordt om jaren van na te genieten.

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek en rondleiding, kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag mee!

Wens je voor het maken van een afspraak alvast informatie per e-mail of telefonisch, dat kan! Wij zitten voor je klaar.

Vier zalen

DE LOCATIE

In Flora Boskoop vind je vier sfeervolle zalen, elk van verschillend formaat en een eigen uitstraling, welke los en gecombineerd te gebruiken zijn. Dit maakt Flora geschikt voor kleine en grote gezelschappen. De vier zalen op een rijtje:

De Rosariumzaal: een lichte zaal met imposante
kroonluchters in het plafond. Vanuit deze zaal is uitloop naar het terras mogelijk. De Theaterzaal: een ruime zaal die in elke sfeer in te richten is. De grote lampen zijn ware eyecatchers.
De Mulder Foyer: een sfeervolle zaal met grote bar. Deze zaal is te combineren met de Rosariumzaal en de Theaterzaal. De Parq Lounge: trendy, strak en sfeervol. Een lichte zaal waarin
koper en turqouise terugkomen. Het verschillende meubilair maakt het een speelse ruimte.

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor een impressie of maak een afspraak voor een rondleiding!

Culinair

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN

Flora biedt vele culinaire mogelijkheden. Je kunt je gelegenheid dus precies zo invullen als je zelf wilt. Past een uitgeserveerd diner bij het gezelschap, kiezen jullie voor een buffet of wil je het overdag vieren en kies je voor een lunch? Dat kan allemaal!

 

Swipe of klik naar rechts en lees meer over alle mogelijkheden. Wil je meer informatie en de invulling van de diverse menu’s ontvangen, neem dan contact met ons op.

Culinair

BUFFET

Een gevarieerd gezelschap vraagt om een gevarieerde maaltijd. Een buffet biedt voor ieder wat wils en heeft een informele uitstraling. Hier zijn diverse mogelijkheden in en wij informeren je hier graag over.

Culinair

PROEVERIJ

Ook een proeverij biedt voor iedereen wat wils. De mooiste kleine gerechtjes worden in drie gangen geserveerd en is een combinatie tussen shared dining en een buffet. Wanneer jullie het gehele menu als shared dining of in buffetvorm wensen, dan is dat mogelijk.

 

 

Culinair

UITGESERVEERD DINER

Samen met jullie gasten genieten van een heerlijk uitgeserveerd diner. Voor gezelschappen tot 40 personen bieden wij een keuzemenu. Dit is een drie-gangen diner waarin de gasten keuze hebben in het voor- en hoofdgerecht. Het is een wisselend menu. Bestaat het gezelschap uit meer dan 40 gasten, maar wensen jullie wel een uitgeserveerd diner? Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Culinair

SHARED DINER

Stel je eens voor: lange tafels met daarop schalen met heerlijke gerechten, de gasten zitten gezellig te praten en de gerechten worden ‘doorgegeven’. Een ongedwongen sfeer. Dat is shared dining. Gezellig tafelen en genieten van heerlijke gerechten. De gerechten worden op tafel gepresenteerd en zoals de naam het al zegt kunnen de gasten deze ‘delen’.

Culinair

TAPASDINER

Heerlijke en herkenbare gerechten. Het tapasdiner kunnen we op schalen op tafel serveren, op het buffet presenteren  of als walking diner uitserveren. Het tapasdiner biedt dus vele mogelijkheden.

 

Elke week verzorgen wij een ander tapasdiner. Wij informeren jullie graag over het tapas diner dat wij in de week van jullie feest verzorgen!

Culinair

BARBECUE

Het Rosarium is een prachtige setting voor een barbecue. De barbecue wordt opgestookt en wij bakken live heerlijke stukken vlees, vis en groentes op de barbecue. Wij hebben meerdere barbecuemenu’s samengesteld. Mocht het weer niet mee zitten, we spreken altijd van te voren goed af wat plan B is.

Culinair

LUNCH & BRUNCH

Met je gasten genieten van een lunch. Wij hebben twee lunches samengesteld, welke op tafel worden geserveerd. Mini broodjes met luxe beleg, een kleine clubsandwich en een glaasje soep is een greep uit de heerlijke lunchgerechten.

 

Of toch liever een brunch? Onze brunch bestaat uit een uitgebreid koud- en warm buffet. Enkele gerechten, die u dan op het buffet zult zien staan zijn; gemarineerde zalm, beenham, omelet met salsa van paprika en varkenshaas biefstukjes met pesto. De brunch is niet compleet zonder een lekker ijsbuffet.

Culinair

HIGH TEA

Een tafel vol heerlijke hartig- en zoetigheden, dat is een High Tea. De High Tea’s worden op etagères op tafel gepresenteerd. Hierbij serveren wij onbeperkt koffie en thee.

Een compleet feest

Diner arrangementen

Met onze Diner All-In Arrangementen ontbreekt het jullie en jullie gasten aan niets! De naam zegt het al, bij een all-in arrangement is alles inbegrepen. Het is een compleet arrangement waarbij  het gehele gezelschap van ontvangst tot afsluiting verzorgd wordt.

Een ontvangst met koffie/thee, consumpties, een koud- en warm buffet/diner/walking diner, een dessert en afsluiting met koffie/thee. Met deze arrangementen weet je van te voren precies waar je aan toe bent. Wij berekenen een vaste prijs per persoon, dus geen verrassingen achteraf.

Feestelijk borrelen

BORREL / RECEPTIE

 

Een borrel / receptie is de perfecte gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met je gasten jouw bijzondere gelegenheid te vieren. Bijvoorbeeld voor het vieren van een verjaardag, geboorte, werkjubileum of voor een familiereünie.

De invulling kun je geheel zelf samenstellen uit ons ruime assortiment aan lekkers bij de koffie en borrel, hapjes en dranken. Wil je een arrangement afsluiten? Wij doen hebben er alvast drie voor je opgesteld, maar zelf samenstellen kan uiteraard ook. 

Neem contact met ons op voor de precieze mogelijkheden.
Wij informeren je graag.

 

Flora

FEESTAVOND

 

Heb je iets te vieren? Doe dit met een gezellige feestavond; een hapje, een drankje, gezellige muziek, misschien zelfs nog de voetjes van de vloer. Dat kan in één van onze sfeervolle zalen.

De invulling kun je geheel zelf samenstellen uit ons ruime assortiment aan dranken, heerlijke koude en warme hapjes en late night snacks. Wil je een arrangement afsluiten? Wij hebben er alvast vier voor je samengesteld.

Neem contact met ons op voor de precieze mogelijkheden.
Wij informeren je graag.

 

Mooie buitenlocatie bij Flora

Roosgarten

De Roosgarten is een sfeervolle setting buiten bij Flora. Met een mooie transparante tent in combinatie met de welbekende stretchtent, creeëren we een buitenlocatie die je kunt afhuren voor jouw verjaardagsfeest, huwelijksjubileum of (familie)reünie. De Roosgarten is met zijn gezellige zitjes, zomerse sfeer, Jeu de Boules banen, Jenga en Kubb spel een erg gezellige setting voor jullie feest. Door de tent ben je met deze buitenlocatie niet afhankelijk
van het weer.

We hebben verschillende arrangementen samengesteld, waarbij het je gasten aan niets zal ontbreken, namelijk “Borrel & Boules”, “Barbecue & Boules”, “Diner & Boules” en “Bites & Boules”.

De Roosgarten staat van juni t/m september.

Contactinformatie

Parklaan 4
2771 GB Boskoop

Kantoor: 0172 766047
Grand Café: 0172 766048

info@floraboskoop.nl

Vacatures