fbpx

Flora Boskoop

Sfeervol & inspirerend

 Ben je op zoek naar een locatie waar je in een inspirerende omgeving een zakelijk evenement kunt organiseren? Centraal gelegen in Nederland? In het Groene Hart? Openbaar vervoer op loopafstand en gratis parkeerruimte? Zoek niet verder!

Flora party & event verzorgt graag jouw seminar, congres, vergadering, productpresentatie, bedrijfsfeest, beurs of ander evenement. Op deze website vind je enkele van onze mogelijkheden. Een evenement op maat? Neem dan gerust contact met ons op om de wensen te bespreken. Onze zalen beschikken in totaal over een capaciteit tot 800 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling(en).

Naast de zalen in Flora is van juni t/m september de Roosgarten te boeken. De Roosgarten is een sfeervolle setting buiten bij Flora, die zeer geschikt is voor jullie bedrijfsfeest, netwerkborrel of  jubileumviering. Scroll naar benden voor meer informatie over de Roosgarten.

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek en rondleiding, kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag mee!

Flora Boskoop

Flexibel & eigentijds

Flora beschikt over diverse zalen, deze kunnen zowel los als gekoppeld gebruikt worden. De grote Theaterzaal beschikt over een tribune met een capaciteit van bijna 350 personen. Zonder tribune is deze zaal uitermate geschikt voor onder andere bedrijfsfeesten, beurzen en productpresentaties.

Ons professionele team staat tijdens het evenement ten alle tijden voor jullie klaar en de keuken bereidt van een simple lunch tot een culinair walking diner. Ieder evenement is maatwerk en dat is nu juist waar wij goed in zijn!

Waarom

Flora Boskoop

 

Ruime gratis parkeergelegenheid naast het gebouw

 

Centraal gelegen in het Groene Hart, dichtbij uitvalswegen Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag

 

Direct tegenover het NS Station Boskoop (verbindingen naar o.a. Gouda, Alphen aan den Rijn en Leiden)

 

Rustig gelegen, met op loopafstand het prachtige Rosarium (rozentuin)

 

Flexibel in te richten zalen

 

Diverse mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen

 

Totaalcapaciteit tot 800 personen

 

WIFI in alle zalen

Contactinformatie

Parklaan 4
2771 GB Boskoop

Kantoor: 0172 766047
Grand Café: 0172 766048

info@floraboskoop.nl

Vacatures