fbpx

Flora Theater

Sfeervol & Intiem

Het Flora theater heeft een theaterzaal met bijna 350 zitplaatsen. De zaal heeft een vlakke vloer toneel. Het theater concurreert niet met de grote theaters in de regio, het Flora theater is een uniek podium. Een podium dat plaats biedt aan professionele artiesten, lokale verenigingen en amateurgezelschappen.

Kaartverkoop

ONLINE TE BESTELLEN

 

Omdat wij een minimale personele bezetting hebben is er voor gekozen om de verkoop van de kaarten enkel online te laten verlopen. Op onze pagina agenda kun je de voorstelling waar je kaarten voor wilt kopen opzoeken en direct online de kaarten aanschaffen.

Heb je problemen bij het bestellen van de kaarten? Of heb je al kaarten besteld en daar vragen over? Neem dan contact op met onze ticketservice van YourTicketProvider. Zij kunnen hierbij helpen. Dit kan telefonisch via 030-2040258 of via de chatfunctie op hun website.

 

MAAK JE THEATERAVOND COMPLEET MET EEN DINER BIJ ROOS ETEN & DRINKEN

Roos eten & drinken is het sfeervol ingerichte Grand Café gelegen in hetzelfde gebouw als het Flora Theater.

Wanneer je zeker wilt zijn van een tafel, dan is het goed om tijdig te reserveren. Voor een diner van drie gangen raden wij aan om, om 17.45 uur te reserveren. Indien je minder gangen wenst, dan ontvangen wij je graag uiterlijk 18.30 uur. Dit zodat jullie klaar op tijd klaar zijn voor de voorstelling. Ook is het goed om bij de reservering te vermelden, dat je na het diner naar de theatervoorstelling gaat.

Na afloop van de theatervoorstellingen is onze gezellige bar open voor een hapje en een drankje.

Ik wil meer weten over Flora Theater

CONTACT

Heb je een vraag over het Flora Theater? Stel je vraag door een e-mail te sturen naar theater@floraboskoop.nl

Contactinformatie

Parklaan 4
2771 GB Boskoop

Kantoor: 0172 766047
Grand Café: 0172 766048

info@floraboskoop.nl

Vacatures