Grand Café

ROOS ETEN & DRINKEN

Wij zijn wegens de maatregelen omtrent Covid-19 helaas gesloten. We hopen jullie sneel weer te mogen verwelkomen. Tot die tijd kun je van onze gerechten genieten via  Roos voor thuis.

Grand Café Roos eten & drinken is de plek waar je zes dagen per week in een ongedwongen sfeer terecht kunt voor een kopje koffie, lunch, diner en een high tea, high wine of high beer. Maar sla ook zeker de borrel bij ons niet over. Kom genieten van onze gevarieerde lunch- en dinerkaart, ruime keuze in koffies en theesoorten en uitgebreide drankenkaart met een ruim assortiment speciaal bieren en wijnen.

Wij zijn gesitueerd in het stijlvol gerenoveerde jaren ’30 Floragebouw aan de Parklaan in Boskoop (Gemeente Alphen aan den Rijn).

In ons sfeervol ingerichte Grand Café en op ons terras met uitzicht over het Rosarium heten wij je graag van harte welkom!

Roos voor thuis

Met ‘Roos voor thuis’ hoef je ons niet te missen. Je kunt thuis genieten van een lekkere lunch, borrel, high tea, high beer of diner. Klik voor meer informatie en bestellen op onderstaande button.

Proeverijen, tapas diner & meer

Naast ‘Roos voor thuis’ kun je aan jouw eigen tafel onder andere genieten van onze heerlijke proeverijen en tapas diner. De proeverijen en het tapas diner verzorgen wij vanuit Dufais catering & events. Dit is het cateringbedrijf dat wij naast Flora party & event en grand café Roos eten & drinken hebben. Klik voor meer informatie en bestellen op onderstaande buttons.

Wij zijn wegens de maatregelen omtrent Covid-19 helaas gesloten.
We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen.

OPENINGSTIJDEN

 

Maandag gesloten
Dinsdag: 10:00 – 23:00
Woensdag: 10:00 – 23:00
Donderdag: 10:00 – 00:00
Vrijdag: 10:00 – 01:00
Zaterdag: 10:00 – 01:00
Zondag: 10:00 – 22:00
Openingstijden keuken 12:00 – 21:00
X