Roos eten & drinken

RESERVEREN

Wat leuk dat je wilt reserveren! We ontvangen je graag bij ons in het grand café voor een kopje koffie, heerlijke lunch, borrel, high tea/wine/beer of diner.

Wij zijn wegens de maatregelen omtrent Covid-19 helaas gesloten. We hopen jullie sneel weer te mogen verwelkomen. Tot die tijd kun je van onze gerechten genieten via ‘Roos voor thuis’. Met ‘Roos voor thuis’ hoef je ons niet te missen. Je kunt thuis genieten van een lekkere lunch, borrel, high tea, high beer of diner. Klik voor meer informatie en bestellen op onderstaande button.

Reservering

Belangrijk om te weten / vermelden

Indien je een tafelvoorkeur hebt proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Omdat het ook afhankelijk is van de verdere reserveringen die binnenkomen, kunnen we het echter niet garanderen. We doen uiteraard ons best om aan de voorkeur te voldoen.

Tafeltjes op het terras kunnen we niet reserveren. Wij reserveren dan een tafeltje binnen voor je. Wanneer er op het terras een tafeltje vrij is, kun je daar uiteraard plaatsnemen!

Wanneer je reserveert voor een high tea, high wine of high beer, vermeld dit dan bij de opmerkingen. Reserveren van één van deze varianten kan tot minimaal 24 uur van te voren.

Groot gezelschap

Groepsreservering

Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom! Roos eten & drinken is de perfecte gelegenheid voor een verjaardagslunch, high tea ter eren van een babyshower, jubileumdiner of mooi samenzijn. Voor groepen vanaf 15 tot maximaal 30 personen bieden wij voor de lunch en het diner speciale menu’s. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Met grotere groepen kun je een aparte zaal afhuren. Informatie hierover is op deze website te vinden op de pagina’s ‘feesten’, ‘trouwen’ en ‘zakelijk’.

Van harte welkom!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 23.00 uur
Woensdag: 10.00 – 23.00 uur
Donderdag: 10.00-00.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 01.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 01.00 uur
Zondag: 10.00 – 22.00 uur
Openingstijden keuken:  12.00 – 21.00 uur
X