Roos eten & drinken

RESERVEREN

Wat leuk dat je wilt reserveren! We ontvangen je graag bij ons in het grand café voor een kopje koffie, heerlijke lunch, borrel, high tea/wine/beer of diner. Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend.

We hopen je snel te zien!

Je kunt ook blijven genieten van ‘Roos voor thuis’. Je kunt voor thuis een high tea, picknickmand of borrelmand bestellen. Klik voor meer informatie en bestellen op onderstaande button.

Reservering

Belangrijk om te weten / vermelden

We houden ons aan de huidig geldende corona-maatregelen.

Indien je een tafelvoorkeur hebt proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Omdat het ook afhankelijk is van de verdere reserveringen die binnenkomen, kunnen we het echter niet garanderen. We doen uiteraard ons best om aan de voorkeur te voldoen.

Tafeltjes op het terras kunnen we niet reserveren.
Wij reserveren dan een tafeltje binnen voor je. Wanneer er op het terras een tafeltje vrij is, kun je daar uiteraard plaatsnemen!

Wanneer je reserveert voor een high tea, high wine of high beer, vermeld dit dan bij de reservering. Reserveren van één van deze varianten kan tot minimaal 24 uur van te voren.

Groot gezelschap

Groepsreservering

Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom! Roos eten & drinken is de perfecte gelegenheid voor een verjaardagslunch, high tea ter eren van een babyshower, jubileumdiner of mooi samenzijn. Voor groepen vanaf 15 tot maximaal 30 personen bieden wij voor de lunch en het diner speciale menu’s. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Met grotere groepen kun je een aparte zaal afhuren. Informatie hierover is op deze website te vinden op de pagina’s ‘feesten’, ‘trouwen’ en ‘zakelijk’.

Vanwege de geldende corona-maatregelen reserveren we bij een groter gezelschap meerdere tafeltjes van 4 bij elkaar. Dit zodat je alsnog gezellig bijelkaar zit. Eén lange tafel voor een groot gezelschap is momenteel nog niet toegestaan.

Van harte welkom!

Openingstijden Terras

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 23.00 uur
Woensdag: 10.00 – 23.00 uur
Donderdag: 10.00 – 00.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 01.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 01.00 uur
Zondag: 10.00 – 22.00 uur
Openingstijden keuken:  12.00 – 21.00 uur

 

Online reserveren

Vooralsnog kun je met maximaal 4 personen aan een tafeltje plaatsnemen. Uitgezonderd een huishouden bestaande uit meer personen. Wel kunnen we voor een groter gezelschap meerdere tafeltjes bij elkaar reserveren. Online reserveren kan voor maximaal 4 personen. Wil je voor meer personen reserveren, dan kan dat telefonisch (0172-766048).

X