Roos eten & drinken

RESERVEREN

Wat leuk dat je wilt reserveren! We ontvangen je graag bij ons in het grand café. Momenteel zijn we enkel tot 17.00 uur geopend. Dineren is dus helaas niet mogelijk. Wel ben je welkomt voor een kopje koffie, heerlijke lunch, high tea/high wine/high beer of de borrel.

Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend.

We hopen je snel te zien!

Reservering

Belangrijk om te weten / vermelden

We houden ons aan de huidig geldende corona-maatregelen.

Indien je een tafelvoorkeur hebt proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Omdat het ook afhankelijk is van de verdere reserveringen die binnenkomen, kunnen we het echter niet garanderen. We doen uiteraard ons best om aan de voorkeur te voldoen.

Tafeltjes op het terras kunnen we niet reserveren.
Wij reserveren dan een tafeltje binnen voor je. Wanneer er op het terras een tafeltje vrij is, kun je daar uiteraard plaatsnemen!

Wanneer je reserveert voor een high tea, high wine of high beer, vermeld dit dan bij de reservering. Reserveren van één van deze varianten kan tot minimaal 24 uur van te voren.

Groot gezelschap

Groepsreservering

Ook met een groter gezelschap ben je van harte welkom! Roos eten & drinken is de perfecte gelegenheid voor een verjaardagslunch, high tea ter eren van een babyshower, jubileumdiner of mooi samenzijn. Voor groepen vanaf 15 tot maximaal 30 personen bieden wij voor de lunch en het diner speciale menu’s. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Met grotere groepen kun je een aparte zaal afhuren. Informatie hierover is op deze website te vinden op de pagina’s ‘feesten’, ‘trouwen’ en ‘zakelijk’.

Van harte welkom!

Openingstijden 

Wegens de huidige coronamaatregelen zijn wij momenteel tot 17.00 uur geopend. Je bent van harte welkom voor een kopje koffie, lunch, high tea en borrel. 

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.00 uur
Woensdag: 10.00 – 17.00 uur
Donderdag: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur
Openingstijden keuken:  12.00 – 17.00 uur

 

Online reserveren

X