Buitenlocatie bij Flora

ROOSGARTEN | JUNI T/M SEPTEMBER

We gaan er een onvergetelijke zomer van maken

Roosgarten

Roosgarten 2023 wordt nog mooier, nog gezelliger en we hebben een bomvolle agenda vol met leuke evenementen voor jou!

We hebben de krachten gebundeld en gaan de sfeer van Costa del Kas en Roosgarten met elkaar combineren. De Roosgarten zal dit jaar een sfeervolle transparante tent zijn waardoor we niet meer weersafhankelijk zijn. In combinatie met de welbekende stretchtent creeëren we een buitenlocatie die je kunt afhuren voor elk soort gelegenheid. Daarbij hebben we ervoor gezorgd dat jij je niet zult vervelen deze zomer. We hebben de leukste evenementen voor jullie samengesteld waardoor er bijna elke week wel iets te doen is. 

De Roosgarten staat van juni tot en met september. 

 

Evenementen agenda 2023

In de Roosgarten

 

Datum Evenement
donderdag 15 juni Bedrijfs bitterballen bingo
vrijdag 16 juni Borrel & Boules XL
woesndag 21 juni Comedy Camper
donderdag 22 juni Chouffe Quiz on Tour
vrijdag 30 juni Borrel & Boules
vrijdag 7 juli Zomerklaverjassen
vrijdag 14 juli Borrel & Boules
donderdag 20 juli Comedy Camper
vrijdag 21 juli Quiz on Tour – Smartlappen Bingo
vrijdag 4 augustus Borrel & boules met bierproeverij
vrijdag 18 augustus Chouffe Quiz on Tour
vrijdag 25 augustus Borrel & Boules XL met Silent Disco
vrijdag 1 september Bedrijfs bitterballen bingo
zaterdag 2 september Brazilian Night
vrijdag 15 september Borrel & Boules
vrijdag 22 september EINDFEEST

Roosgarten afhuren

Borrel, barbecue, zakelijk evenement, verjaardag of een andere gelegenheid om iets te vieren? Je kunt de Roosgarten ook afhuren. We hebben een bijpassend arrangement samengesteld waar jullie aan niets zal ontbreken. Bovendien kun je bij het afhuren van de locatie altijd gratis gebruik maken van de Jeu de Boules banen, Jenga en Kubb spel.

Evenementen

Bedrijfs bitterballen bingo

Welke collega kan elk nummer van de radio meezingen? En wie weet precies uit welk jaartal Britney Spears haar eerste hit had? Van welke collega moet altijd het foute uur aan op de radio en wie zet hem dan weer om naar de Arbeidsvitaminen? Kortom, jullie team is toe aan een avond ‘bedrijfs bitterballen bingo’!

Jullie gaan alle krachten bundelen voor een ronde muziek(bingo), audiofragmenten, verrassende interactie spellen én natuurlijk hebben jullie maar één doel: er van door gaan met de enige echte ‘bitterballen bingo troffee’ en een prachtig prijzenpakket voor bij jullie op de zaak.

Wanneer?
donderdag 15 juni

Hoelaat?
19:00 inloop, 19:30 starten
Tot 22:00 uur

Kosten? 
€150 per team (max. 6 personen per team)
Inclusief welkomstdrankje & 2 rondes bittergarnituur

 

Borrel & Boules

Deze zomer gaan we in de Roosgarten jullie vrijdagmiddag leuker maken met borrel & boules! Op vrijdagmiddag is er niets fijner dan lekker borrelen met vrienden en/of collega’s. Maar waarom zou je het dit keer niet eens anders aanpakken? Wat dacht je van een gezellig potje Jeu de Boules in combinatie met heerlijke cocktails, speciaalbieren en een DJ die op de achtergrond zomerse plaatjes draait. Dat klinkt toch als de perfecte manier om het weekend in te luiden? In een ongedwonge zomersfeer pak jij de laatste zonnestralen van de dag mee en speel je een potje Jenga, ga je sjoelen of waag je een klein dansje.

Reserveer een Jeu de Boules baan en ga de strijd aan. Kortom, zet de Borrel & Boules data in je agenda en neem je vrienden mee!

Eerste editie: vrijdag 16 juni
Borrel & Boules XL met DJ
Entree is gratis van 17:00 – 18:00 uur
Kom optijd! Na 18:00 uur is de entree €5.

Jeu de boules baan reserveren voor 16 juni?
€15 per baan (excl. entree) – max. 8 personen per baan – 45 minuten incl. spelbenodigdheden & spelregels

Reserveer hier je baan: 


Comedy camper

Nieuw dit jaar in de Roosgarten! Meerdere comedians reizen en verblijven komende zomer in de Comedy Camper en zullen optreden bij (openlucht)theaters, festival, pop-up evenementen én de Roosgarten! Theaters zijn normaliter dicht in de zomer, maar omdat zowel comedians als publiek toch ook in de zomerperiode willen lachen hebben ze daar bij Grappige Zaken iets op gevonden. De comedians staan te popelen om hun nieuwe grappen deze zomer te delen met jullie. In een hoog tempo wisselen de grappen, actualiteiten en hilarische verhalen elkaar af door de meesterlijke kunsten van de 4 comedians.

Data:
woensdag 21 juni
donderdag 20 juli

Aanvang: 19:30 uur
Start: 20:00 uur
Einde: 21:45 uur

Chouffe Quiz on Tour

Na de succesvolle edities van 2022 komen de mannen en vrouwen van Quiz on Tour all the way from Amersfoort weer een aantal keren terug in de Roosgarten! Ze gaan je weer bestormen met vragen en spelen de één na de andere meezinger. Sta jij aan het einde van de avond weer op de tafels? Natuurlijk weer met leuke verrassende items van Chouffe.

Koop hier je tickets voor donderdag 22 juni:

Zomerklaverjassen

Vrijdag 7 juli kun je in de Roosgarten meedoen aan het koppelklaverjassen. 

Kosten: €15 per koppel | te betalen op locatie
Aantal rondes: 4
Inloop: 19:30 uur
Starten: 20:00 uur

Meld jullie aan via onderstaand formulier:


Smartlappen muziekbingo

Smartlappen muziekbingo, dat wil jij niet missen! Als groot of klein liefhebber van Nederlandstalige muziek wordt deze avond onvergetelijk. Van ‘Kleine Café aan de Haven tot ‘De Vlieger’, je mag eindelijk ongegeneerd meeblèren met de muziek van Nederlandse bodem. Quiz on Tour zal in snel tempo de nummers op jullie afvuren terwijl jij vliegensvlug de nummers op je bingokaart afstreept. Bij een bingo win je uiteraard leuke prijzen, maar heb je een valse bingo? Dan mag jij de microfoon pakken.

Wanneer? vrijdag 21 juli

Brazilian Night

Een avond met een heerlijke proeverij uit de Braziliaanse keuken, Braziliaanse livemuziek en Caiprinha cocktails. Zet zaterdag 2 september in je agenda als je hiervan houdt want het beloofd een heerlijke zomeravond te worden!

Kaartverkoop start binnenkort.

Eindfeest

We gaan allemaal samen nog een laatste keer genieten van het warme weer en het einde van de Roosgarten vieren.

We zorgen voor de lekkerste hapjes en drankjes zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over wat je moet eten of drinken. En de muziek? Die houden we nog even voor ons zelf. Maar we kunnen je verzekeren dat het een onvergetelijke avond gaat worden.