fbpx

Buitenlocatie bij Flora

ROOSGARTEN | JUNI T/M SEPTEMBER

We gaan er een onvergetelijke zomer van maken

Roosgarten

Roosgarten 2023 wordt nog mooier, nog gezelliger en we hebben een bomvolle agenda vol met leuke evenementen voor jou!

We hebben de krachten gebundeld en gaan de sfeer van Costa del Kas en Roosgarten met elkaar combineren. De Roosgarten zal dit jaar een sfeervolle transparante tent zijn waardoor we niet meer weersafhankelijk zijn. In combinatie met de welbekende stretchtent creeëren we een buitenlocatie die je kunt afhuren voor elk soort gelegenheid. Daarbij hebben we ervoor gezorgd dat jij je niet zult vervelen deze zomer. We hebben de leukste evenementen voor jullie samengesteld waardoor er bijna elke week wel iets te doen is. 

De Roosgarten staat van juni tot en met september. 

 

Evenementen agenda 2023

In de Roosgarten

 

Datum Evenement
vrijdag 15 september Borrel & Boules

Roosgarten afhuren

Borrel, barbecue, zakelijk evenement, verjaardag of een andere gelegenheid om iets te vieren? Je kunt de Roosgarten ook afhuren. We hebben een bijpassend arrangement samengesteld waar jullie aan niets zal ontbreken. Bovendien kun je bij het afhuren van de locatie altijd gratis gebruik maken van de Jeu de Boules banen, Jenga en Kubb spel.

Evenementen

Borrel & Boules

Deze zomer gaan we in de Roosgarten jullie vrijdagmiddag leuker maken met borrel & boules! Op vrijdagmiddag is er niets fijner dan lekker borrelen met vrienden en/of collega’s. Maar waarom zou je het dit keer niet eens anders aanpakken? Wat dacht je van een gezellig potje Jeu de Boules in combinatie met heerlijke cocktails, speciaalbieren en een gezellig zomers achtergrondmuziekje. Dat klinkt toch als de perfecte manier om het weekend in te luiden? In een ongedwonge zomersfeer pak jij de laatste zonnestralen van de dag mee en speel je een potje Jenga of waag je een klein dansje.

Reserveer een Jeu de Boules baan en ga de strijd aan. Kortom, zet de Borrel & Boules data in je agenda en neem je vrienden mee!

Eerste volgende editie: vrijdag 15 september
Borrel & Boules 
Deze avond start om:
18:00 uur

Entree is gratis

Jeu de boules baan reserveren voor 15 september?

€15 per baan (excl. entree) – max. 8 personen per baan – 45 minuten incl. spelbenodigdheden & spelregels

Reserveer hier je baan voor 25 augustus:


Brazilian Night

Een avond met een heerlijke tapas hapjes, Braziliaanse livemuziek en cocktails. Zet zaterdag 2 september in je agenda als je hiervan houdt want het beloofd een heerlijke zomeravond te worden! Met live muziek van het Brazilian Bossa Trio.

Aanvang: 17:00 uur – Zoek een lekker plekje
18:00 uur – Borrel & Bites – De tapasbar is open! Je kunt jouw koude & warme borrelplank afhalen wanneer jij wilt.
Vanaf 18:30 uur – Live muziek

Chouffe Quiz on Tour

Na de succesvolle edities van 2022 kwamen ook dit jaar de mannen en vrouwen van Quiz on Tour all the way from Amersfoort weer een aantal keren terug in de Roosgarten! En ook dit jaar waren het geweldige avonden. Ze hebben iedereen bestormd met vragen en speelden de één na de andere meezinger. Helaas was 18 augustus alweer de laatste Chouffe Quiz on Tour in de Roosgarten.