fbpx

Flora Boskoop

Voor elke gelegenheid

De imposante toren van Flora zie je van ver. Flora is een uniek monumentaal pand uit de jaren ’30, gelegen aan een prachtige rozentuin. In Flora Boskoop vind je vier sfeervolle zalen, elk van verschillend formaat en met een eigen uitstraling. De zalen zijn los en gecombineerd te gebruiken. Dit maakt Flora geschikt voor kleine en grote gezelschappen en diverse gelegenheden.

Denk aan een bruiloft waarbij met een aparte diner- en feestzaal de dag moeiteloos in elkaar doorloopt, een congres met de Theaterzaal als plenaire zaal en daarnaast enkele subzalen of een verjaardagsfeest in de Rosariumzaal met uitloop naar het terras en uitzicht op het Rosarium.

Op de begane grond zijn de Rosariumzaal, Mulder Foyer en de Theaterzaal te vinden. De Parq Lounge is gelegen op de bovenverdieping.

De gehele locatie is rolstoeltoegangkelijk; er is een schuine opgang naar de hoofdentree, een invalidentoilet is aanwezig en er is een lift naar de eerste verdieping.

Rosariumzaal

UITZICHT OP HET ROSARIUM

De Rosariumzaal biedt uitzicht op de prachtige rozentuin, het Rosarium, en is herkenbaar aan zijn ronding welke uitloopt op het terras. Een lichte zaal met mooie, imposante kroonluchters in het plafond.

 

Bij een bruiloft is de Rosariumzaal zeer geschikt voor de huwelijksceremonie, het diner of de feestavond (in combinatie met Mulder Foyer). Het aangrenzende terras is bij mooi weer een mooie setting voor het toost moment en het aansnijden van de bruidstaart.

 

Voor feesten met een diner of buffet is de Rosariumzaal een erg gewilde zaal. Lage zitplaatsen en statafels kunnen afgewisseld worden. Het prachtige uitzicht geeft een extra dimensie aan je feest. Wil je een borrel, receptie of feestavond organiseren? De Rosariumzaal is te combineren met de Mulder Foyer met zijn ruime bar.

 

Ook voor een zakelijke bijeenkomst is de Rosariumzaal een mooie en veelzijdige zaal. Hij is geschikt voor een vergadering, kan dienen als subzaal tijdens jullie congres of seminar en is een mooie setting voor een personeelsdiner, receptie of borrel.

 

 

 

 

Mulder Foyer

SFEERVOLLE BAR

De Mulder Foyer is centraal gelegen in het pand. De zaal is hierdoor los, maar ook in combinatie met de Theaterzaal en / of de Rosariumzaal te gebruiken. Een sfeervolle zaal met een grote bar over bijna de gehele breedte van de ruimte.

 

Voor jullie bruiloft is de Mulder Foyer perfect voor het ontvangst voorafgaand aan jullie huwelijksceremonie, het aansnijden van de bruidstaart, toostmoment en een intieme feestavond. Hebben jullie een groot gezelschap voor het diner, de receptie of het feest? Dan combineren we de Mulder Foyer met de achtergelegen Theaterzaal of naastgelegen Rosariumzaal en creëren we één mooie grote, maar sfeervolle ruimte.

 

Ook voor een feest ter eren van een huwelijksjubileum, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid is de Mulder Foyer een mooie ruimte. Denk aan een gezellige borrel, diner, receptie of een feestavond.

 

Bij jullie zakelijke bijeenkomst is de Mulder Foyer geschikt voor een kleine vergadering. Ook kan hij fungeren als ontvangst- en pauzeruimte bij een seminar of congres. Daarnaast is het een sfeervolle ruimte voor een afscheidsborrel, receptie ter gelegenheid van een jubileum of jaarlijkse personeelsborrel.

 

 

Theaterzaal

ZAAL MET VELE MOGELIJKHEDEN

De Theaterzaal is met zijn 320m² de grootste zaal in Flora Boskoop. Met zijn hoge plafonds, grote lampen welke ware eye-catchers zijn, zijn imposante theatergordijn en mooie verlichting is het zeer indrukwekkende en sfeervolle zaal. De Theaterzaal kunnen we omtoveren naar elke sfeer die jullie neer willen zetten. Kortom; een zaal met vele functies en gezichten.

 

Voor jullie bruiloft is het is een zaal welke geschikt is voor jullie diner, receptie en feestavond. De zaal wordt dan gecombineerd met de Mulder Foyer.

 

Hebben jullie een jubileum- of verjaardagsfeest te vieren? De Theaterzaal is zeer geschikt voor een diner, borrel of feestavond voor een groter gezelschap.

 

De Theaterzaal is zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Door de theatertribune, welke ruimte biedt aan ruim 300 personen, leent hij zich perfect als plenaire zaal bij een congres of voor een productpresentatie. De zaal is ook zonder de tribune te gebruiken en dan in te richten voor een receptie, diner of personeelsfeest met groot podium voor het entertainment.

Parq Lounge

TRENDY, MODERN EN SFEERVOL

Trendy, strak maar zeker niet minder sfeervol. Dat is de Parq Lounge. Een mooie, lichte zaal met eigen bar welke door het diverse meubilair (lounge, lage & hoge zitjes) voor elke gelegenheid in te richten is. In de avond komt de sfeervolle verlichting mooi tot zijn recht. Een leuk extraatje zijn de drie televisieschermen in de wand, waarop een persoonlijke boodschap, foto, presentatie of bedrijfslogo te zien kan zijn. De Parq Lounge is gelegen op de 1e verdieping, er is een lift aanwezig.

 

De Parq Lounge wordt bij een bruiloft of feest ter eren van een speciale gelegenheid veel gebruik voor een feestavond met DJ of band. Ook is de ruimte erg sfeervol in te richten voor een receptie / borrel of diner.

 

Ook voor een zakelijk evenement is het een mooie zaal. Zo is de Parq Lounge erg geschikt voor een vergadering, kleine presentatie, zakelijke lunch of diner en kan er een goed personeelsfeest gevierd worden.

Roosgarten

Overdekt terras bij Flora

 

De Roosgarten is een sfeervol overdekt terras bij Flora. De stretchtent, de borrelkar en de verschillende zitjes in combinatie met de sfeervolle verlichting, het gebruik van hout en de vele planten, maakt het een hele gezellige setting voor jouw gelegenheid.

 

Vier hier jouw jubileumfeest, bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsborrel.

Rosarium

PRACHTIGE ROZENTUIN

Flora is gelegen aan een rozentuin, het Rosarium.

 

Het Rosarium is tijdens jullie bruiloft een prachtig decor voor jullie huwelijksceremonie. Het Rosarium biedt een prachtig uitzicht vanuit de Rosariumzaal. Vergeet er ook niet wat mooie trouwfoto’s te maken.

 

Ook voor een zakelijke bijeenkomst biedt het Rosarium mogelijkheden. Het zorgt voor een prachtig en inspirerend uitzicht en er kan tijdens een vergadering met de pauze een kleine wandeling gemaakt worden.

FLORA BOSKOOP

Ruim 50 jaar ervaring in feesten en partijen
Professionele, betrokken en flexibele bediening
Heerlijke en uitgebreide keuken
Diverse mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen

LOCATIE

Ruime eigen parkeergelegenheid
Direct tegenover het NS Station Boskoop
Centraal gelegen in het Groene Hart, dichtbij uitvalswegen Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag
Gehele locatie is rolstoeltoegankelijk

 

AUDIOVISUELE MIDDELEN

WIFI in alle zalen
Ruime mogelijkheden audiovisuele middelen

Contactinformatie

Parklaan 4
2771 GB Boskoop

Kantoor: 0172 766047
Grand Café: 0172 766048

info@floraboskoop.nl

Vacatures