fbpx

Roos eten & drinken

Mogelijkheden voor groepen

In Roos eten & drinken ben je van harte welkom, ook met grotere gezelschappen tot 30 personen! Een gezellige borrel, iets vieren met een high tea, high wine of high beer, vergaderen onder het genot van een heerlijke lunch of een feestelijk diner ter gelegenheid van een jubileum. Wij reserveren één of meerdere lange tafels voor jullie, waardoor je gezellig met het gezelschap bij elkaar zit.* Voor groepen vanaf 15 volwassenen bieden wij voor de lunch en het diner speciale menu’s. Hierover lees je onderstaand meer. Voor grotere gezelschappen, of vergaderingen vanaf 10 personen, kun je een aparte zaal afhuren.

Groepslunch

Lunch

Voor groepslunches (vanaf 15 volwassenen) hebben wij twee mooie menu’s samengesteld. Je kiest voor het gehele gezelschap één van deze lunches. Tot 15 volwassenen is het mogelijk om à la carte te lunchen.

Betreft het een vergadering en zijn jullie aan tijd gebonden? Wij zorgen er voor dat de lunch tijdig voor jullie klaarstaat.

Groot gezelschap

Groepsreservering

Voor gezelschappen vanaf 15 volwassenen serveren wij een keuzemenu. Dit menu bevat een selectie van gerechten van de gehele menukaart. Voor dit keuzemenu wordt een vaste prijs per persoon berekend. Wil je zelf een keuzemenu samenstellen? Dat kan!

Tot 15 volwassenen is het mogelijk om à la carte te dineren.

Aparte zaal huren

IETS TE VIEREN OF ZAKELIJKE BIJEENKOMST

HIGH WINE / HIGH BEER

 Iets te vieren en wil je dit met een groter gezelschap doen?
Ook daar zijn de high wine en high beer perfect voor. Gezellig borrelen onder het genot van diverse speciaal bieren of wijnen, met daarbij heerlijke hapjes.

HIGH TEA

Wil je een vriendin verrassen met een babyshower of willen jullie gewoon een gezellige middag uit met vriendinnen?
Kies dan voor een high tea. Genieten van heerlijke zoetigheden, hartige hapjes met daarbij thee en/of koffie.

 

BORRELEN

Een bedrijfsborrel of borrel met vrienden in Roos? Dat kan!
Wij kunnen van te voren met je bespreken welke drankjes en hapjes geserveerd zullen worden.

Bezoekadres

Parklaan 4
2771 GB Boskoop

Contactinformatie

Kantoor: 0172 766047
Grand Café: 0172 766048

roos@floraboskoop.nl

Vacatures

COPYRIGHT