fbpx

Fietsen & Wandelen

In de omgeving van Roos

Roos eten & drinken

VERTREKPUNT, TUSSENSTOP OF EINDPUNT

De omgeving van Roos eten & drinken heeft heel veel moois te bieden! Een prachtig gebied voor zowel de wandelaar als de fietser. Onderstaand staan diverse websites waarop je meer informatie kunt vinden over de omgeving en routes kunt bekijken. 

Tip! Happen & Trappen; een combinatie van een mooie fietstocht en lekker eten. Wij zijn onderdeel van de fietsroute ‘Op zoek naar de Schone van Boskoop’. 

Bij Roos is het mogelijk je auto (met fietsendrager) gratis te parkeren, dus start de route bij ons en geniet voor aanvang van een heerlijke kop koffie met iets lekkers en plof na afloop in een stoel op het terras voor een verkoelend drankje! Onze locatie ligt direct tegenover NS station Boskoop, dus met de trein naar Roos en dan aan de wandel is ook een prima plan!

HAPPEN & TRAPPEN

Roos eten & drinken is sinds enkele jaren het beginpunt van de route ‘Op zoek naar de Schone van Boskoop’ van Happen & Trappen.

Deze route van 49 km start in Boskoop en voert u langs diverse bijzondere plekjes in Boskoop, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Bodegraven. Een compleet concept voor een aantrekkelijke prijs!

U kunt deze route reserveren via de site van Happen & Trappen.
(minimaal 24 uur van te voren)

ANWB Gastvrij punt

Roos eten & drinken is een ‘ANWB Gastvrij’ punt

Dit houdt in dat wij aan de voorwaarden voldoen van de ANWB en dus een locatie zijn die er alles aan doet om het de fietser naar de zin te maken!

– Er is een fietskaart van de omgeving beschikbaar
– Roos beschikt over een heerlijk terras met uitkijk over het Rosarium
– Er zijn oplaadpunten voor elektrische fietsen
– Er zijn een bandenplaksetje en een fietspomp aanwezig
– Er is een EHBO set aanwezig
– Er is een schuilplek mocht het regenen
– Je kunt bij ons gratis naar het toilet

Wij zijn het gehele jaar geopend van dinsdag tot en met zondag, vanaf 10.00 uur. Uitgezonderd enkele feestdagen.

Heb je een ANWB fietspas? Dan krijg je bij ons 15% korting op je rekening!

ROUTE.NL

Op route.nl zijn mooie wandel- en fietsroutes te vinden, die Roos eten & drinken als startpunt, tussenstop of eindpunt hebben. Je kunt hier ook je eigen route aanmaken en toevoegen, zodat andere wandelaars en fietsers hier weer plezier van kunnen hebben.

De kaarten van enkele routes zijn te verkrijgen in Roos. Vraag het de bediening.

Via onderstaande button zijn de wandel- en fietsroutes rondom Roos eten & drinken te vinden.

TOP, Toeristisch Overstap Punt

Ook in Boskoop is er een TOP, deze staat op het terrein van de Proeftuin van Holland.

Op de website van TOP Boskoop zijn diverse wandel- en fietsroutes te vinden. Sommige routes gaan ook langs Roos eten & drinken.

Fietsroute Netwerk

De knooppuntenbordjes heb je vast al eens langs de weg zien staan. Middels deze knooppunten kun je zelf een route samenstellen of je kunt kiezen voor een bestaande route.

Enkele mooie routes die door Boskoop komen zijn: ‘Fietsen van Alphen naar Gouda’, ‘Van Reeuwijkse plas tot stadshart’ en ‘Een route door het Groene Hart rond Gouda’.