roos voor thuis

HIGH TEA, PICKNICKMAND & BORRELMAND

ROOS VOOR THUIS

Lange tijd hebben we veel lunches en dinergerechten voor thuis mogen verzorgen. Iedereen bedankt voor het bestellen! Eindelijk zijn we, naast buiten, ook weer binnen open en ontvangen we  jullie graag in Roos. We zullen dan ook vanaf 5 juni stoppen met lunches en diner voor thuis. De high tea, picknickmand en borrelmand blijven nog wel voor thuis te bestellen.

Wanneer: dinsdag t/m zondag
Betalen: Pinnen bij afhalen (cadeaubon ook mogelijk)

High Tea
Tijd: 12.00 – 14.00 uur
Hoe:
telefonisch te bestellen, graag minimaal 2 uur van te voren.
Te bestellen voor minimaal 2 personen.
T. 0172-766048

Picknick- / Borrelmand to go
Met mooi weer zijn we graag buiten! En hoe leuk is het om dan lekker te gaan picknicken of borrelen buiten? Dat kan met onze picknickmand en borrelmand. Te bestellen van dinsdag t/m zondag
Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

HIGH TEA

Picknick- /
Borrelmand to go

HIGH TEA

Tompouce met bruine chocolademousse, boterkoek, blondie (witte brownie) met noten, rood fruit beignet, mini clubsandwich met gerookte kip, spek en eiersalade, wrap met pulled chicken, avocado en zure room, mini broodje carpaccio

€12.00 p.p.
(minimaal 2 personen)

Kinder high tea
Tompouce met bruine chocolademousse, boterkoek, rood fruit beignet, broodje jam, spekjes, lollie, flesje water/appelsap/melk/chocolademelk (keuze)

€ 9,50 per kind

Graag minimaal 2 uur van te voren telefonisch bestellen

DRANKEN

Flesje verse jus d’orange (0,25 L) – € 3.30

Biologische sappen: appelsap, perensap, appel/vlierbessen, appel/aardbei – € 3.90

Buiten genieten

Picknick- / borrelmand to go

Wil jij gezellig gaan picknicken met je gezin of borrelen met een vriend/vriendin? Wij bieden nu hét ideale uitje voor in deze tijd. Met een goed gevulde mand inclusief kleed kun je gezellig in het Rosarium gaan zitten of in het Bentwoud. Je kunt ook een tas bestellen om op de fiets mee te nemen.

X