fbpx

Een inspirerende locatie

Vergaderingen & bijeenkomsten

Flora Boskoop

Multifunctioneel 

Flora beschikt over diverse zalen welke ingezet kunnen worden voor jouw evenement. Denk aan vergaderingen, seminars, congressen, productpresentaties en andere bijeenkomsten.

Voor een dagdeel of een complete dag, wij nemen graag het programma en de wensen met jou door. Ons professionele team, zowel bediening als keuken, staat voor jullie klaar. Verderop op deze pagina vind je diverse culinaire mogelijkheden.

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek en rondleiding, kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag mee!

Vier zalen

DE LOCATIE

In Flora Boskoop vind je vier sfeervolle zalen, elk van verschillend formaat en een eigen uitstraling, welke los en gecombineerd te gebruiken zijn. Dit maakt Flora geschikt voor kleine en grote gezelschappen. De vier zalen op een rijtje:

De Rosariumzaal: een lichte zaal met imposante kroonluchters. Vanuit deze zaal is uitloop naar het terras mogelijk. Geschikt voor oa. vergaderingen, presentaties, borrels en lunch/buffet/diner.

De Theaterzaal: een ruime zaal die in elke sfeer in te richten is. Met of zonder theatertribune (ong. 350 plaatsen) te gebruiken. Geschikt voor oa. presentaties, congressen, seminars en netwerkbijeenkomsten.

De Mulder Foyer: een sfeervolle zaal met grote bar. Geschikt voor oa. vergaderingen, presentaties, borrels en lunch/buffet/diner. Deze zaal is te combineren met de Rosariumzaal en de Theaterzaal. 

De Parq Lounge: trendy, strak en sfeervol. Een lichte zaal geschikt voor oa. vergaderingen en presentaties.

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor een impressie of maak een afspraak voor een rondleiding!

Culinair

START / PAUZE

Start de bijeenkomst met een kop koffie en een Boskoops Tuintje en geniet tijdens de break van een Sweet Roos. Dit is een greep uit de mogelijkheden. Wij informeren je graag over wat er nog meer mogelijk is.

Culinair

LUNCH

 

De lunch, een rustmoment tijdens een lange dag vergaderen of als break bij een seminar. Wij hebben lunches samengesteld, welke op tafel worden geserveerd. Mini broodjes met luxe beleg, een kleine clubsandwich en een glaasje soep is een greep uit de heerlijke lunchgerechten. Dit is ook geschikt om aan statafels te eten, dan is lunchen tevens een goede netwerkmogelijkheden. De lunch kan aangepast worden aan de tijd die beschikbaar is.  Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Culinair

BUFFET

Een gevarieerd gezelschap vraagt om een gevarieerde maaltijd. Een buffet biedt voor ieder wat wils en heeft een informele uitstraling. Hier zijn diverse mogelijkheden in.

Culinair

PROEVERIJ

Ook een proeverij biedt voor iedereen wat wils. De mooiste kleine gerechtjes worden in gangen geserveerd. Dit kan op schalen op tafel of in buffetvorm, net wat jullie voorkeur heeft.

 

Elke week verzorgen wij een andere proeverij, vaak in een landen thema. Wij informeren jullie graag over welke proeverij we in de week van jullie bijeenkomst verzorgen.

Culinair

TAPAS DINER

Heerlijke en herkenbare gerechten. Het tapas diner kunnen we op schalen op tafel serveren, op het buffet presenteren  of als walking diner uitserveren. Het tapas diner biedt dus vele mogelijkheden.

 

Elke week verzorgen wij een ander tapas diner. Wij informeren jullie graag over het tapas diner dat wij in de week van jullie bijeenkomst verzorgen!

Culinair

UITGESERVEERD DINER

De dag afluiten met een culinair drie gangen diner behoort ook tot de mogelijkheden. Wij bieden hiervoor een keuzemenu. Dit is een wisselend menu en verzorgen wij voor gezelschappen tot 40 personen.

 

Culinair

SHARED DINING

Stel je eens voor: lange tafels met daarop schalen met heerlijke gerechten, de gasten zitten gezellig te praten en de gerechten worden ‘doorgegeven’. Een ongedwongen sfeer. Dat is shared dining. Gezellig tafelen en genieten van heerlijke gerechten. De gerechten worden op tafel gepresenteerd en zoals de naam het al zegt kunnen de gasten deze ‘delen’.

Culinair

AFSLUITING

Het afsluiten van een geslaagde bijeenkomst is het gezelligst met een hapje erbij. Wij bieden diverse mogelijkheden, zowel koud als warm.

 

 

Zakelijke evenementen

in een inspirerende omgeving

Het sfeervolle jaren ’30 pand biedt mogelijkheden voor allerlei zakelijke evenementen. Daarnaast maakt het naastgelegen Rosarium het decor compleet. Een korte wandeling in de pauze of uit uitzicht alleen geeft inspiratie en rust.

Onderstaand vind je meer onze complete vergaderarrangementen in te zetten voor een dagdeel of complete dag met lunch en diner in ons inpandig gelegen Grand Café Roos eten & drinken.

Maatwerk voor jouw evenement is ons sterke punt. Ieder evenement en ieder bedrijf is uniek en vraagt een eigen aanpak. Op deze pagina bieden wij diverse culinaire mogelijkheden, maar onze chef-kok denkt ook graag out of the box.

Have a break

QUIZ & ESCAPE

Een korte of langere pauze inlassen tijdens jouw evenement of vergadering? Voor kleine en grotere gezelschappen bieden wij diverse mogelijkheden. Bekijk hieronder onze arrangementen voor een Escape Room Quest en Pubquiz. Wij zorgen voor een programma op maat!

Flora Boskoop

JARENLANGE ERVARING

Door de jaren heen hebben wij voor diverse bedrijven zakelijke evenementen mogen organiseren.

De Goudse – Erasmus MC – Grant Thornton – Huisartsenpost Midden-Holland – Incentro International BV – FNV Alphen aan den Rijn – ING Bank – Boonstoppel Autobedrijven BV – Ministerie van OCW – Provincie Utrecht – Rabobank Gouwestreek – Siemens – Van Neerbos Bouwmarkten – Wellant College – Hooftman autobedrijf BV – Gemeente Alphen aan den Rijn – Zorgpartners Midden-Holland – Provincie Zuid Holland – Gemeente Leiden – Coenecoop College – Boot & Dart boomkwekerijen BV – Rotary Boskoop – De Groeiling – Care2Care – Stichting Klasse – GGZ Rivierduinen – Van der Bas Transport – Gimago Business events

Flora

EVENEMENTEN

Contactinformatie

Parklaan 4
2771 GB Boskoop

Kantoor: 0172 766047
Grand Café: 0172 766048

info@floraboskoop.nl

Vacatures