Een inspirerende locatie

Vergaderingen & bijeenkomsten

Flora Boskoop

Multifunctioneel 

Flora beschikt over diverse zalen welke ingezet kunnen worden voor jouw evenement. Denk aan vergaderingen, seminars, congressen, productpresentaties en andere bijeenkomsten.

Voor een dagdeel of een complete dag, wij nemen graag het programma en de wensen met jou door. Ons professionele team, zowel bediening als keuken, staat voor jullie klaar. Verderop op deze pagina vind je diverse culinaire mogelijkheden.

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek en rondleiding, kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag mee!

Vier zalen

DE LOCATIE

In Flora Boskoop vind je vier sfeervolle zalen, elk van verschillend formaat en een eigen uitstraling, welke los en gecombineerd te gebruiken zijn. Dit maakt Flora geschikt voor kleine en grote gezelschappen. De vier zalen op een rijtje:

De Rosariumzaal: een lichte zaal met imposante kroonluchters. Vanuit deze zaal is uitloop naar het terras mogelijk. Geschikt voor oa. vergaderingen, presentaties, borrels en lunch/buffet/diner.

De Theaterzaal: een ruime zaal die in elke sfeer in te richten is. Met of zonder theatertribune (ong. 350 plaatsen) te gebruiken. Geschikt voor oa. presentaties, congressen, seminars en netwerkbijeenkomsten.

De Mulder Foyer: een sfeervolle zaal met grote bar. Geschikt voor oa. vergaderingen, presentaties, borrels en lunch/buffet/diner. Deze zaal is te combineren met de Rosariumzaal en de Theaterzaal. 

De Parq Lounge: trendy, strak en sfeervol. Een lichte zaal geschikt voor oa. vergaderingen en presentaties.

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor een impressie of maak een afspraak voor een rondleiding!

Culinair

START / PAUZE

In deze informatie vind je onze mogelijkheden voor koffie/thee/dranken en wat daarbij te serveren.

 

Start de bijeenkomst met een kop koffie en een Boskoops Tuintje en tijdens de break genieten jouw gasten van een Sweet Roos.

Culinair

LUNCH

 

Met je gasten genieten van een lunch. Wij hebben drie lunches samengesteld, welke op tafel worden geserveerd. Mini broodjes met luxe beleg, een kleine clubsandwich en een glaasje soep is een greep uit de heerlijke lunchgerechten.

 

De lunch kan aangepast worden aan de tijd die beschikbaar is. Langer de tijs? Dan is lunchen aan statafels tevens een goede netwerkmogelijkheid.

Culinair

BUFFET

Een gevarieerd gezelschap vraagt om een gevarieerde maaltijd. Een buffet biedt voor ieder wat wils en heeft een informele uitstraling. Hier zijn diverse mogelijkheden in. Zo kunnen jullie kiezen voor een keuzebuffet, een drie-gangen buffet of een grand buffet.

 

Het keuzebuffet bestaat uit één gang, maar is uit te breiden met een soep en/of een dessert. Een drie-gangen buffet, de naam zegt het al, bestaat uit drie gangen namelijk een soep vooraf, een buffet met warme en koude gerechten en een ijsbuffet. De grand buffetten staan voor uitgebreid tafelen. Er wordt als eerste gang een prachtig koud buffet geopend, waarna er een warm buffet en grand dessert wordt gepresenteerd.

 

Vanaf 30 personen.

Culinair

PROEVERIJ

Een proeverij biedt diversiteit in gerechtjes en geeft iedereen de kans om alles te proeven. De proeverij is er in twee varianten; Italiaans en Hollands en kan in 1 gang of 2 gangen gepresenteerd worden.

 

Vanaf 35 personen.

Culinair

WALKING DINER

Tijdens een netwerkbijeenkomst is een walking diner een perfecte manier om culinair te genieten. Meerdere gangen welke staand of zittend makkelijk gegeten kunnen worden.

 

Vanaf 35 personen.

Culinair

UITGESERVEERD DINER

De dag afluiten met een culinair drie gangen diner behoort ook tot de mogelijkheden. Alle gasten genieten van hetzelfde menu. Met dieetwensen wordt uiteraard wel rekening gehouden.

 

Vanaf 35 personen.

 

Wil je keuze in het voorgerecht en hoofdgerecht? Gezelschappen onder de 40 personen kunnen dan gebruik maken van het keuzemenu van Roos eten & drinken. Grotere gezelschappen in overleg.

 

Culinair

SHARED DINING

Een tafel vol heerlijke gerechten, die door de gasten ‘gedeeld’ kunnen worden. Helemaal van deze tijd en opgebouwd uit drie gangen.

 

Vanaf 40 personen.

Culinair

AFSLUITING

Het afsluiten van een geslaagde bijeenkomst is het gezelligst met een hapje erbij. Wij bieden diverse mogelijkheden, zowel koud als warm.

 

 

Zakelijke evenementen

in een inspirerende omgeving

Het sfeervolle jaren ’30 pand biedt mogelijkheden voor allerlei zakelijke evenementen. Daarnaast maakt het naastgelegen Rosarium het decor compleet. Een korte wandeling in de pauze of uit uitzicht alleen geeft inspiratie en rust.

Onderstaand vind je meer onze complete vergaderarrangementen in te zetten voor een dagdeel of complete dag met lunch en diner in ons inpandig gelegen Grand Café Roos eten & drinken.

Maatwerk voor jouw evenement is ons sterke punt. Ieder evenement en ieder bedrijf is uniek en vraagt een eigen aanpak. Op deze pagina bieden wij diverse culinaire mogelijkheden, maar onze chef-kok denkt ook graag out of the box.

Have a break

QUIZ & ESCAPE

Een korte of langere pauze inlassen tijdens jouw evenement of vergadering? Voor kleine en grotere gezelschappen bieden wij diverse mogelijkheden. Bekijk hieronder onze arrangementen voor een Escape Room Quest en Pubquiz. Wij zorgen voor een programma op maat!

Flora Boskoop

JARENLANGE ERVARING

Door de jaren heen hebben wij voor diverse bedrijven zakelijke evenementen mogen organiseren.

De Goudse – Erasmus MC – Grant Thornton – Huisartsenpost Midden-Holland – Incentro International BV – FNV Alphen aan den Rijn – ING Bank – Boonstoppel Autobedrijven BV – Ministerie van OCW – Provincie Utrecht – Rabobank Gouwestreek – Siemens – Van Neerbos Bouwmarkten – Wellant College – Hooftman autobedrijf BV – Gemeente Alphen aan den Rijn – Zorgpartners Midden-Holland – Provincie Zuid Holland – Gemeente Leiden – Coenecoop College – Boot & Dart boomkwekerijen BV – Rotary Boskoop – De Groeiling – Care2Care – Stichting Klasse – GGZ Rivierduinen – Van der Bas Transport – Gimago Business events

Flora

EVENEMENTEN

X