fbpx

Unieke locatie

Bedrijfsfeesten, borrels en diners

Flora Boskoop

Ieder evenement is uniek

En ieder bedrijf is uniek. Samen zorgen we er voor dat jouw evenement gaat slagen.

Flora Boskoop schets een prachtig decor voor jouw bedrijfsfeest. Gasten worden welkom geheten in het sfeervolle jaren ’30 pand en beleven een uniek evenement.

Direct naast het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid en direct tegenover Flora ligt het NS station van Boskoop.

Of het nu gaat om een spetterend avondfeest met live-band of DJ, een borrel voor een jubilaris of om een interactief teamuitje, bij Flora ben je aan het juiste adres.

Voor vragen of een vrijblijvend gesprek en rondleiding, kun je contact met ons opnemen. Wij denken graag mee!

Vier zalen

DE LOCATIE

In Flora Boskoop vind je vier sfeervolle zalen, elk van verschillend formaat en een eigen uitstraling, welke los en gecombineerd te gebruiken zijn. Dit maakt Flora geschikt voor kleine en grote gezelschappen. De vier zalen op een rijtje:

De Rosariumzaal: een lichte zaal met imposante kroonluchters. Vanuit deze zaal is uitloop naar het terras mogelijk. 

De Theaterzaal: een ruime zaal die in elke sfeer in te richten is. Voor bedrijfsfeesten tot ongeveer 750 gasten is een combinatie van de Theaterzaal, Mulder Foyer en Rosariumzaal zeer geschikt.

De Mulder Foyer: een sfeervolle zaal met grote bar. Deze zaal is te combineren met de Rosariumzaal en de Theaterzaal.

De Parq Lounge: trendy, strak en sfeervol. 

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button voor een impressie of maak een afspraak voor een rondleiding!

Borrel / Receptie

ONDER HET GENOT VAN EEN HAPJE EN EEN DRANKJE

Een borrel / receptie is de perfecte gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje een gelegenheid te vieren. Bijvoorbeeld voor het vieren van een jubileum of wanneer een gewaardeerde collega met pensioen gaat.

De invulling kun je geheel zelf samenstellen uit ons ruime assortiment aan lekkers bij de koffie en borrel, hapjes en dranken. Wil je een arrangement afsluiten? Wij doen hebben er alvast drie voor je opgesteld, maar zelf samenstellen kan uiteraard ook.

Neem contact met ons op voor de precieze mogelijkheden.
Wij informeren je graag.

 

Diner

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN

Flora biedt vele culinaire mogelijkheden. Je kunt je gelegenheid dus precies zo invullen als je zelf wilt. Past een uitgeserveerd diner bij het gezelschap, kiezen jullie voor een buffet, gaat jullie voorkeur uit naar een proeverij of shared dining of wensen jullie een lunch? Dat kan allemaal!

 

Wij lichten de mogelijkheden graag in een gesprek toe. Wil je daarvoor al meer informatie en de invulling van de diverse menu’s ontvangen, neem dan contact met ons op.

 

 

Feestavond

VOETJES VAN DE VLOER

Willen jullie een bedrijfsfeest geven? Flora is hier de perfecte locatie voor. Voor elk formaat gezelschap hebben beschikken wij over een geschikte feestzaal.

De invulling kun je geheel zelf samenstellen uit ons ruime assortiment aan dranken, heerlijke koude en warme hapjes en late night snacks. Wil je een arrangement afsluiten? Wij hebben er alvast vier voor je samengesteld.

Neem contact met ons op voor de precieze mogelijkheden. Wij informeren je graag.

 

Mooie buitenlocatie bij Flora

Roosgarten

De Roosgarten is een sfeervolle setting buiten bij Flora. Met een mooie transparante tent in combinatie met de welbekende stretchtent, creeëren we een buitenlocatie die je kunt afhuren voor jouw bedrijfsfeest, netwerkborrel of jubileumfeest. De Roosgarten is hier met zijn gezellige zitjes, zomerse sfeer, Jeu de Boules banen, Jenga en Kubb spel een erg gezellige setting voor. Door de tent ben je met deze buitenlocatie niet afhankelijk van het weer, want deze kan afgesloten worden.

We hebben verschillende arrangementen samengesteld, waarbij het je gasten aan niets zal ontbreken, namelijk “Borrel & Boules”, “Barbecue & Boules”, “Diner & Boules” en “Bites & Boules”.

De Roosgarten staat van juni t/m september.

Entertainment

DJ’s & live muziek

Jouw feest compleet maken? Wil je een live band, duo voor achtergrondmuziek of een DJ? Wij denken graag mee.

In Flora hebben wij inmiddels al diverse bedrijfsfeesten met passend entertainment mogen organiseren. Wil jij jouw gasten in stijl laten ontvangen of laten verbluffen door een tafelgoochelaar? Alles is mogelijk.