fbpx

Viva la Diva! - Over de operazangeres die geen noot zuiver zong

2024do07mrt20:15Viva la Diva! - Over de operazangeres die geen noot zuiver zongFlora Theater

Evenement details

Deze voorstelling is onderdeel van het theaterprogramma van het Flora Theater.

Viva la Diva! – Over de operazangeres die geen noot zuiver zong
In het New York van de jaren ’40 zal de gefortuneerde society-dame Florence FosterJenkins gaan optreden met een klassiek zang-recital in het prestigieuze Carnegie Hall.
Het is uitverkocht! Er is één probleem: zij zingt hemeltergend vals! En iedereen weet dat, behalve zij zelf.

De hilarische (a)muzikale komedie Viva la Diva is het waargebeurde verhaal over Florence Foster Jenkins. Een verrukkelijke voorstelling, geschreven door Chris Ballance, waarmee groot succes werd geoogst op het Edinburgh Festival Fringe (1992), maar daarna nooit meer te zien was. Frédérique Sluyterman van Loo kruipt in de rol van Florence en Erik Brey die van zowel haar pianist als haar echtgenoot.

Alles zal live (vals) worden gezongen en op piano begeleid. Een hilarische voorstelling, die uw oren zal pijnigen, uw lachspieren zal aanspannen, maar ook uw hart zal verwarmen. Theater is een lach én een traan, toch?

Informatie
Ticket: € 24,00 (inclusief servicekosten en consumptie)
Aanvang: 20:15 uur

Jouw avond uit compleet maken?
Grand Café Roos eten & drinken is de perfecte start van jouw avond uit. Het Grand Café is inpandig gelegen en de gehele dag geopend. Wil je een tafel reserveren voor het diner voorafgaand aan de theatervoorstelling? Dat kan telefonisch via 0172-766048 of per mail aan roos@floraboskoop.nl. Je kunt dan aangeven dat je naar de voorstelling gaat, zodat wij de tijdsplanning in de gaten kunnen houden. Uiteraard is het Grand Café ook na afloop geopend voor een drankje om de avond gezellig af te sluiten.
Klik hier voor onze menukaart en online reserveren.

Tijd

7 Maart 2024 20:15(GMT+02:00)

Locatie

Flora Boskoop

Parklaan 4, 2771 GB Boskoop

Other Events

Kaarten

Get Directions

Submit a Comment