fbpx

The Amazing Stroopwafels

2020wo09sept20:15The Amazing StroopwafelsFlora Theater

Evenement details

Dit is de verplaatste voorstelling van april 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Deze voorstelling is onderdeel van het theaterprogramma van het Flora Theater.

The Amazing Stroopwafels – Hiero
Elke keer spelen ze weer alsof het de eerste keer is. Met tomeloos enthousiasme gaven The Amazing Stroopwafels al bijna zevenduizend optredens en brachten ze achttien cd’s, acht lp’s, drie dvd’s en 41 singles uit.

De amazing heroes van de Rotterdamse Lijnbaan spelen verhalende nummers en liedjes over verre streken van wereldreiziger Wim Kerkhof (zang, piano, contrabas en verhalen). Hij, Rien de Bruin (accordeon, gitaar en zang) en smaakmaker Arie van der Graaf (elektrische gitaar) behoren tot de harde kern van The Amazing Stroopwafels.

Speciaal voor de theaters wordt het trio bijgestaan door Koos Pakvis (basgitaar en zang) en Hans Greeve (drums). Natuurlijk komen ook klassiekers als Oude Maasweg en Ik Ga Naar Frankrijk voorbij en is de groep nooit te beroerd om verzoeknummers te spelen. Waaro? Hiero!

In maart 2019 is het boek Oude Maasweg Kwart Voor Drie van Merlijn Kerkhof (de zoon van frontman Wim Kerkhof) uitgekomen. Het is het verhaal over de 40-jarige band The Amazing Stroopwafels die zich aan alle wetten van de popmuziek lijkt te onttrekken en toch de meest optredende formatie van Nederland is.

Informatie
Ticket: € 20,00 (incl. pauzeconsumptie, excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Jouw avond uit compleet maken?
Grand Café Roos eten & drinken is de perfecte start van jouw avond uit. Het Grand Café is inpandig gelegen en de gehele dag geopend. Wil je een tafel reserveren voor het diner voorafgaand aan the Amazing Stroopwafels? Dat kan telefonisch via 0172-766048 of per mail aan roos@floraboskoop.nl. Je kunt dan aangeven dat je naar the Amazing Stroopwafels gaat, zodat wij de tijdsplanning in de gaten kunnen houden. Uiteraard is het Grand Café ook na afloop geopend voor een drankje om de avond gezellig af te sluiten.

Klik hier voor onze menukaart en online reserveren.

Tijd

9 September 2020 20:15(GMT+02:00)

Locatie

Flora Boskoop

Parklaan 4, 2771 GB Boskoop

Other Events

Get Directions

Submit a Comment