fbpx

-- NIEUWE DATUM -- Central Park – The Story of Simon & Garfunkel

2021do14okt20:15-- NIEUWE DATUM -- Central Park – The Story of Simon & GarfunkelFlora Theater

Evenement details

Dit is de nieuwe datum voor de geannuleerde voorstelling van 6 mei 2021 (oorspronkelijke datum  23 april 2020). Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Heeft u een vraag? Stelt u deze gerust via theater@floraboskoop.nl. 

Deze voorstelling is onderdeel van het theaterprogramma van het Flora Theater.

Central Park – The Story of Simon & Garfunkel

Het concert van Simon & Garfunkel in Central Park in New York is misschien wel het bekendste van dit duo ooit. Ruim tien jaar na hun scheiding in 1970 was dit optreden in 1981 het eerste moment waarop ze weer samen te zien waren. Maar maakte deze reünie kans op een vervolg?

Niels van der Gulik en Marcel de Groot vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. Ze blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien.

Behalve dat Central Park een feelgoodconcert is, werpt het ook een nieuw licht op tijdloze hits als Bridge Over Troubled Water, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover.

Informatie
Ticket: € 20,00 (incl. pauzeconsumptie, excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop
De coronaregels zijn versoepeld en hierdoor is de kaartverkoop is weer gestart. U heeft wel een QR code nodig om bij het evenement aanwezig te zijn.

Jouw avond uit compleet maken?
Grand Café Roos eten & drinken is de perfecte start van jouw avond uit. Het Grand Café is inpandig gelegen en de gehele dag geopend. Wil je een tafel reserveren voor het diner voorafgaand aan de Sound of Silence? Dat kan telefonisch via 0172-766048 of per mail aan roos@floraboskoop.nl. Je kunt dan aangeven dat je naar de Sound of Silence gaat, zodat wij de tijdsplanning in de gaten kunnen houden. Uiteraard is het Grand Café ook na afloop geopend voor een drankje om de avond gezellig af te sluiten.

Klik hier voor onze menukaart en online reserveren.

Tijd

14 Oktober 2021 20:15(GMT-11:00)

Locatie

Flora Boskoop

Parklaan 4, 2771 GB Boskoop

Other Events

Get Directions

Submit a Comment