November, 2020

2020do12nov20:15Sound of Silence - The Story of Simon and GarfunkelFlora Theater

Evenement details

De voorstelling van 23 april is verplaatst naar deze nieuwe datum, 12 november 2020. Bezoekers die een kaartje hadden gekocht voor de voorstelling in april zijn hierover per e-mail geïnformeerd. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Deze voorstelling is onderdeel van het theaterprogramma van het Flora Theater.

Sound of Silence – The Story of Simon and Garfunkel
Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren 60 en 70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

zang, gitaar en piano: Joost Botman
zang: Niels van der Gulik
percussie: Richard Heijerman

Informatie
Ticket: € 20,00 (incl. pauzeconsumptie, excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Jouw avond uit compleet maken?
Grand Café Roos eten & drinken is de perfecte start van jouw avond uit. Het Grand Café is inpandig gelegen en de gehele dag geopend. Wil je een tafel reserveren voor het diner voorafgaand aan de Sound of Silence? Dat kan telefonisch via 0172-766048 of per mail aan roos@floraboskoop.nl. Je kunt dan aangeven dat je naar de Sound of Silence gaat, zodat wij de tijdsplanning in de gaten kunnen houden. Uiteraard is het Grand Café ook na afloop geopend voor een drankje om de avond gezellig af te sluiten.

Klik hier voor onze menukaart en online reserveren.

Tijd

(Donderdag) 20:15

Locatie

Flora Boskoop

Parklaan 4, 2771 GB Boskoop

Organisator

Flora party & eventFlora party & event

Submit a Comment

X