fbpx

Silent Movie Project - Boskoop Vertoond

2023do20apr20:15Silent Movie Project - Boskoop VertoondFlora Theater

Evenement details

Deze voorstelling is onderdeel van het theaterprogramma van het Flora Theater.

Silent Movie Project – Boskoop Vertoond

Vorig jaar oogstte de voorstelling ‘Silent Movie Project: Boskoop Vertoond’ niet alleen grote belangstelling, maar ook veel waardering. Daarom komt er op veler verzoek een vervolg.

Schrijver Gé Vaartjes presenteert een nieuwe selectie historische foto’s en filmbeelden van Boskoop, nu van na 1945. Componist Stephan Graf von Bothmer begeleidt de beelden weer live op het historische theaterorgel in het Floratheater. De muziek is deze keer gekoppeld  aan de tijd van de foto’s en films. De beelden worden verzorgd door grafisch ontwerper Pim Oxener.

Opnieuw een unieke beeldpresentatie in en over Boskoop!

Informatie
Ticket: € 13,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop
De kaarten voor deze voorstelling zijn online te bestellen via deze link.

Jouw avond uit compleet maken?
Grand Café Roos eten & drinken is de perfecte start van jouw avond uit. Het Grand Café is inpandig gelegen en de gehele dag geopend. Wil je een tafel reserveren voor het diner voorafgaand aan de Silent Movie Project – Boskoop Vertoond? Dat kan telefonisch via 0172-766048 of per mail aan roos@floraboskoop.nl. Je kunt dan aangeven dat je naar de Boskoop Vertoond gaat, zodat wij de tijdsplanning in de gaten kunnen houden. Uiteraard is het Grand Café ook na afloop geopend voor een drankje om de avond gezellig af te sluiten.

Klik hier voor onze menukaart en online reserveren.

Tijd

20 April 2023 20:15(GMT+02:00)

Locatie

Flora Boskoop

Parklaan 4, 2771 GB Boskoop

Other Events

Kaarten

Get Directions

Submit a Comment