fbpx

Rotaryclub Boskoop organiseert: fun(d)raising avond

2024wo17apr19:30Rotaryclub Boskoop organiseert: fun(d)raising avondMet speciale gastspreker René van der Zel van XXL Nutrition

Evenement details

Met speciale gastspreker René van der Zel van XXL Nutrition

Van harte welkom op een Inspirerende Avond ten Behoeve van Stichting Tjeko.

Wanneer? Woensdag 17 april 2024
Inloop: 19.30 uur
Start: 20.00 uur
Afsluiting: 21.30 uur
Entree: €15,- inclusief een consumptie tijdens de pauze. Let op: dit is exclusief servicekosten.
In de pauze is er een loterij voor het goede doel.

Speciale Gast: René van der Zel van XXL Nutrition

We zijn als Rotary Boskoop vereerd om René van der Zel, oprichter van XXL Nutrition, als speciale gast en spreker te mogen verwelkomen.
Door een gecrashte BMW op zijn 31e begon René van der Zel met XXL Nutrition. Dat is nu 20 jaar geleden. Gestart met €5000,- van zijn ouders en een paar producten in de garage. Uitgegroeid naar marktleider in Nederland & België op het gebied van sportvoeding.

In het bedrijf van van der Zel worden ongeveer 3000 bestellingen per dag verwerkt, zijn er 200 mensen in dienst met een magazijn van 10.000m2 en wordt dit jaar een omzet verwacht rond de 80mln. Zij leveren de producten van tankstation tot ziekenhuis, zeker niet alleen voor sporters.

“Belangrijkste is dat het allemaal wel een beetje leuk blijft, niet te ingewikkeld doen, keep it simple as long as you can.” Aldus René van der Zel.

Ontdek het Goede Doel van de Avond: Stichting Tjeko

Het goede doel waar Rotary Boskoop zich samen met u deze avond wilt inzetten is Stichting Tjeko. Tjeko is een SOCIAL-PROFIT organisatie die zich inzet om kinderen echt kind te laten zijn. Door middel van sport, spel en plezier helpen ze hen zich te ontwikkelen tot weerbare volwassenen. Tjeko heeft als doel om geld op te halen voor een voedselbos in een pretpark wat ze aan het bouwen zijn in Oeganda. Voor de realisatie van dit ambitieuze project is een vrachtwagen nodig, en uw bijdrage kan dit mogelijk maken.

“In 2008 realiseerden mijn vrouw en ik ons dat speelgelegenheden in Afrika van cruciaal belang zijn voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Vanuit deze overtuiging is Tjeko Fun Village in Uganda ontstaan; een social enterprise die inspirerende speelruimtes creëert. Samen met ons team van professionele spelbegeleiders werken we samen met scholen, weeshuizen en lokale gemeenschappen aan de realisatie van speelparken, een voedselbos en een kampeerterrein, ten voordele van zowel kinderen als volwassenen en ter ondersteuning van de lokale economie.”

Doe Mee en Ondersteun het Goede Doel

Door uw aanwezigheid en bijdrage levert u een directe bijdrage aan het welzijn van kinderen en de ontwikkeling van duurzame projecten in Afrika. Samen kunnen we een wereld creëren waar elk kind de kans krijgt op een speelrijke en leerzame jeugd.  We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen op deze inspirerende avond.

SPECIALE FUN(D) RAISE DINNER

Wil je speciale gast zijn tijdens de inspiratieavond en het project van Tjeko extra ondersteunen neem deel aan het FUN(D)RAISING DINER.

Nodig uw vrienden en/of zakenrelaties uit voor deze bijzondere avond.
Neem deel aan het 3-gangen diner met top kok Prins van den Bergh (24Kitchen en het Familiediner)  en samengesteld met Marcel Vergeer, de chef-kok van Dufais catering & events.

Uw gastheren tijdens het diner zijn René van der Zel (XXL Nutrition), Jan van den Bosch (TV presentator en ondernemer), Ferdi en Taitana van den Bergh (oprichters stichting Tjeko) en Marc Nuijten (voorzitter Rotary Boskoop).

Programma Fun(d)raising diner :
Inloop: 17.30 uur
Aan tafel : 18.00 uur
Einde diner : 19.45 uur
Begin Fun(d)raising avond : 20.00 uur
Tafels kunnen gereserveerd worden vanaf € 1000,- voor 5 personen.
Tijdens het diner is er een speciale veiling voor het goede doel
U kunt hier uw tafel(s) reserveren voor dit speciale diner.

Tijd

17 April 2024 19:30(GMT+02:00)

Locatie

Flora Boskoop

Parklaan 4, 2771 GB Boskoop

Other Events

Kaarten

Get Directions

Submit a Comment