fbpx

Jubileumconcert Harmonie Excelsior

2024wo27mrt20:00Jubileumconcert Harmonie ExcelsiorSamen met de Boskoopse zangeres Willemijn van ’t Wout en de grappige muzikanten van de Omniband

Evenement details

In 2024 bestaat Harmonie Excelsior 120 jaar! En daarom organiseert de vereniging op 27 maart om 20.00 uur een galaconcert in het Floratheater. Samen met de Boskoopse zangeres Willemijn van ’t Wout en de grappige muzikanten van de Omniband wordt er een mooie avond voorbereid! Kaarten zijn voor 12,50 euro te koop bij Primera Groenendijk in Boskoop, of voor 15 euro aan de deur.

Jubileum

Al sinds 1899 wordt er bij Harmonie Excelsior muziek gemaakt. 125 jaar oud dus, reden om dat te vieren! De muzikanten hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan mooie stukken. Prachtig om te luisteren is bijvoorbeeld ‘Wonders of Nature’, een verhaal over de wonderen van de natuur, met daarbij filmbeelden. Ook wordt er muziek gespeeld uit de Japanse animatiefilm ‘My neighbour Totoro’.

Willemijn van ’t Wout en de Omniband te gast

Een feest zonder gasten is geen feest. Daarom is Willemijn van ‘t Wout uitgenodigd om het feest mee te vieren. Met haar prachtige stem zal zij onder begeleiding van Harmonie Excelsior drie nummers ten gehore brengen. Waaronder het prachtige Italiaanse lied ‘Vivere’, dat bij het Nederlandse publiek misschien beter bekend is als ‘Zonder jou’, van Paul de Leeuw en Simone Kleinsma.

Ook de muzikanten van de Omniband geven die avond acte de présence. Dit muziektheatercollectief bestaat uit drie muzikanten, Jochem van Hoogdalem, Sander Borst en Douwe Nauta. Geïnspireerd door Mini & Maxi, the Ashton Brothers, Släpstick, Victor Borge en nog vele anderen combineren zij muziek met een flinke dosis humor. Samen met Harmonie Excelsior hebben zij een gezellig programma voorbereid, met hier en daar een grap en een flinke knipoog naar de serieuze wereld. Gezelligheid gegarandeerd!

Bent u erbij?

Wij nodigen u van harte uit om bij ons concert aanwezig te zijn, op 27 maart om 20.00 uur in het Floratheater. Het thema van het concert is ‘gala’. Trek daarom een mooie outfit uit de kast als u naar ons concert komt, maar een galajurk of een rokkostuum is niet nodig. Wij hopen u daar te zien!

Tijd

27 Maart 2024 20:00(GMT+02:00)

Kaarten

Kaarten:
te koop bij Primera Groenendijk in Boskoop voor: €12.50
aan de deur: €15

Extra

Submit a Comment