fbpx

Hoofdgerechten

GROTE RUNDERCARPACCIO
truffelmayonaise | rucola | pijnboompitten|
Parmezaanse kaas
19.5
ZALM
citroenrisotto | venkel | witte wijnsaus
23
IBERICO VARKENSHAAS
BBQ Ribfingers | appelstroopsaus | zoete aardappel
27
TAMME EENDENFILET
geroosterd | gesuikerde wortel | rozemarijnsaus
23
PASTA PESTO V
Parmezaanse kaas | gedroogde tomaat | rucola
16
TONGSCHARFILET
gebakken | mosterdsaus
26
LINZENBURGER V
vegan tomaten mayonaise | uien | desembrood | vegan
18
PARELHOENFILET
Mexicaans | krokant jasje van nacho’s | tomatensaus | riso | korianderolie
23
HOOFDGERECHTEN VAN DE JOSPER GRILL
TOURNEDOS
kalfsjus | kruidenboter
42.5
WAGYU BURGER
Ui | cheddarsaus | gebakken ei | truffelkaas
24
SATÉ VAN OSSENHAAS
ketjapsaus | zoetzure taugé | pindasaus | Vietnamese loempia | kroepoek | seroendeng
32
SATÉ VAN VARKENSHAAS
ketjapsaus | zoetzure taugé | pindasaus | Vietnamese loempia | kroepoek | seroendeng
24
SATÉ VAN KIP
ketjapsaus | zoetzure taugé | pindasaus | Vietnamese loempia | kroepoek | seroendeng
22
BIJGERECHTEN
EXTRA PORTIE FRIET MET ZAANSE MAYONAISE
klein/groot
3 / 5
RAUWKOST SALADE
bakje voor 2 personen
5
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet met Zaanse mayonaise.
Diner serveren wij vanaf 17.00 uur