Hoofdgerechten
GROTE RUNDERCARPACCIO truffelmayonaise | rucola | pijnboompitten| Parmezaanse kaas |
19.5 |
ZALM citroenrisotto | venkel | witte wijnsaus |
23 |
IBERICO VARKENSHAAS BBQ Ribfingers | appelstroopsaus | zoete aardappel |
27 |
TAMME EENDENFILET geroosterd | gesuikerde wortel | rozemarijnsaus |
23 |
PASTA PESTO V Parmezaanse kaas | gedroogde tomaat | rucola |
16 |
TONGSCHARFILET gebakken | mosterdsaus |
26 |
LINZENBURGER V vegan tomaten mayonaise | uien | desembrood | vegan |
18 |
PARELHOENFILET Mexicaans | krokant jasje van nacho’s | tomatensaus | riso | korianderolie |
23 |
HOOFDGERECHTEN VAN DE JOSPER GRILL | |
TOURNEDOS kalfsjus | kruidenboter |
42.5 |
WAGYU BURGER Ui | cheddarsaus | gebakken ei | truffelkaas |
24 |
SATÉ VAN OSSENHAAS ketjapsaus | zoetzure taugé | pindasaus | Vietnamese loempia | kroepoek | seroendeng |
32 |
SATÉ VAN VARKENSHAAS ketjapsaus | zoetzure taugé | pindasaus | Vietnamese loempia | kroepoek | seroendeng |
24 |
SATÉ VAN KIP ketjapsaus | zoetzure taugé | pindasaus | Vietnamese loempia | kroepoek | seroendeng |
22 |
BIJGERECHTEN | |
EXTRA PORTIE FRIET MET ZAANSE MAYONAISE klein/groot |
3 / 5 |
RAUWKOST SALADE bakje voor 2 personen |
5 |
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet met Zaanse mayonaise. | |
Diner serveren wij vanaf 17.00 uur |
Recente reacties