Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dikke friet en Zaanse mayonaise

Extra garnituur, zoals rauwkost, warme seizoengroenten en een extra portie friet is te bestellen.

GEGRILDE PICANHA
(Vanaf 17.00 uur op de hete steen te bestellen)
in knoflook en koriander gemarineerd met dikke friet,
salade, knoflookboter en kalfsjus. De steak wordt
‘rare’ (rauw) gepresenteerd op een hete steen. Je gaart zelf het vlees aan tafel.
20,50
KIPSATÉ
met pindasaus, een Vietnamees loempiaatje gevuld
met mihoen, zure groenten en cassave kroepoek
  15,75
TOURNEDOS VAN OSSENHAAS
omwikkeld met spek, geserveerd met truffeljus
25,75
ITALIAN BURGER
gegrilde runderburger met pesto, tomaat, Parmaham
en mozzarella geserveerd op een maïsbroodje
15,00
MIXED GRILL
(Vanaf 2 personen te bestellen)
gepresenteerd op een plank: kipsaté, varkenshaas,
biefstuk en zalm, geserveerd met pindasaus, aioli
en kruidenboter
20,00
p.p.
KABELJAUWHAASJE
met romige mosterdsaus
19,50
SLIPTONG
(2 stuks / 3 stuks)
in roomboter gebakken en op de graat geserveerd
met citroen jus
19,50 /25,50
VEGAN MIXED GRILL VEGAN
NoHotdog, NoChickenchunks, NoBeefburger
en NoBiefstuk met aioli en pestomayonaise
23,50
PADDENSTOELENBURGER V
met tzatziki en gegrilde groenten, gepresenteerd
op een maïsbroodje
14,50
DUBBELE RUNDERCARPACCIO
met pesto, truffelmayonaise, pijnboompitten
en Parmezaanse kaas
16,75
DUBBELE POKÉ BOWL VEGAN
met couscous, gegrilde groenten zoals paprika,
courgette en asperges, gedroogde tomaatjes en humus
15,00
DUBBELE NOORSE ZALMCARPACCIO
met roze garnaaltjes en mayonaise van gerookte zalm
18,75
Tijdens de lunch kun je ook kiezen uit onze
voor-, hoofd- en nagerechten.
Vanaf 12.00 uur is onze keuken geopend.

 

X