Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dikke friet en Zaanse mayonaise

Extra garnituur, zoals rauwkost, warme seizoengroenten en een extra portie friet is te bestellen.

KIPSATÉ
met pindasaus, een Vietnamees loempiaatje gevuld
met mihoen, zure groenten, rauwkost en cassave kroepoek
  15,75
GEGRILDE RUNDERBURGER
op een briochebol, met spek, kaas, gefrituurde uienringen en truffelmayonaise
14,75
COW MEETS CALF
runderentrecote met kalfsbiefstuk, jalapeño roomkaas en Provençaalse trostomaatjes uit de oven
22,50
ZWARTE PEPERSTEAK
gebakken, met groene peperboter
17,50
TONIJNFILET
gegrild, met tuinkruiden, knoflook en chimichurri
17,50
ZALMFILET
gebakken, met scampi’s en bearnaisesaus
18,00
AVOCADO V
gevuld met geroosterde paprika, ui, feta, ei en Parmezaanse kaas, met warme tomaten tomatentapenade
16,00
VEGAN STEAK VEGAN
gegrild, met tuinkruiden en chimichurri
18,50
DUBBELE RUNDERCARPACCIO
met truffelolie, rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
16,50
Tijdens de lunch kun je ook kiezen uit onze
voor-, hoofd- en nagerechten.
Vanaf 12.00 uur is onze keuken geopend.

 

X