Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses

2023do09mrt20:15Ik blijf hier! - Een ode aan RamsesFlora Theater

Evenement details

Deze voorstelling is onderdeel van het theaterprogramma van het Flora Theater.

Ik blijft hier! – Een ode aan Ramses 

Zo’n veertien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen toen een vriend van hem een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met hem de grachten op te gaan.

Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk!

In Ik blijf hier! – Een ode aan Ramses brengt Niels bekend en minder bekend werk van Shaffy, vergezeld door drie topmuzikanten. En net als toen komen liederen als De een wil de ander of Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder weer helemaal tot leven.

Informatie
Ticket: € 19.00 (excl. servicekosten inclusief consumptie)
Aanvang: 20:15 uur

Kaartverkoop
De kaarten voor deze voorstelling zijn online te bestellen.
Indien het coronatoegangsbewijs van kracht is, zal hier bij de entree op gecontroleerd worden.

Jouw avond uit compleet maken?
Grand Café Roos eten & drinken is de perfecte start van jouw avond uit. Het Grand Café is inpandig gelegen en de gehele dag geopend. Wil je een tafel reserveren voor het diner voorafgaand aan een ode van Ramses? Dat kan telefonisch via 0172-766048 of per mail aan roos@floraboskoop.nl. Je kunt dan aangeven dat je naar de voorstelling gaat, zodat wij de tijdsplanning in de gaten kunnen houden. Uiteraard is het Grand Café ook na afloop geopend voor een drankje om de avond gezellig af te sluiten.

Klik hier voor onze menukaart en online reserveren.

Tijd

(Donderdag) 20:15

Locatie

Flora Boskoop

Parklaan 4, 2771 GB Boskoop

Submit a Comment